0
Skip to Content
Hem- och Konsumentkunskap med Tina och Josse
Hem
Matriser och dokument
HKK i LGR22
Kursplan HKK LGR22
Betygskriterier HKK LGR22
Terminsplanering mall
Bedömningsmatris elev (pdf)
Bedömningsmatris elev (word)
Utvärdering vid matlagning
Planeringar
INTRODUKTION TILL ÄMNET
STARTKAPITEL: BALANS
LEVNADSVANOR
MAT & MATLAGNING
PRIVATEKONOMI OCH KONSUMTION
Tips om QR-koder
Tips till distansundervisning
Extramaterial
STARTKAPITEL BALANS
LEVNADSVANOR
MAT OCH MATLAGNING
RECEPT
PRIVATEKONOMI OCH KONSUMTION
Videoklipp
Flera tips!
Hem- och Konsumentkunskap med Tina och Josse
Hem
Matriser och dokument
HKK i LGR22
Kursplan HKK LGR22
Betygskriterier HKK LGR22
Terminsplanering mall
Bedömningsmatris elev (pdf)
Bedömningsmatris elev (word)
Utvärdering vid matlagning
Planeringar
INTRODUKTION TILL ÄMNET
STARTKAPITEL: BALANS
LEVNADSVANOR
MAT & MATLAGNING
PRIVATEKONOMI OCH KONSUMTION
Tips om QR-koder
Tips till distansundervisning
Extramaterial
STARTKAPITEL BALANS
LEVNADSVANOR
MAT OCH MATLAGNING
RECEPT
PRIVATEKONOMI OCH KONSUMTION
Videoklipp
Flera tips!
Hem
Folder: Matriser och dokument
Back
HKK i LGR22
Kursplan HKK LGR22
Betygskriterier HKK LGR22
Terminsplanering mall
Bedömningsmatris elev (pdf)
Bedömningsmatris elev (word)
Utvärdering vid matlagning
Folder: Planeringar
Back
INTRODUKTION TILL ÄMNET
STARTKAPITEL: BALANS
LEVNADSVANOR
MAT & MATLAGNING
PRIVATEKONOMI OCH KONSUMTION
Tips om QR-koder
Tips till distansundervisning
Folder: Extramaterial
Back
STARTKAPITEL BALANS
LEVNADSVANOR
MAT OCH MATLAGNING
RECEPT
PRIVATEKONOMI OCH KONSUMTION
Videoklipp
Flera tips!

FN:s globala mål

Läs mer om FN:s globala mål, särskilt nummer mål 12 som handlar om “Hållbar konsumtion och produktion”.

Hem- och konsumentkunskap med Tina & Josse

En del av Studentlitteratur

Kontakta oss

Kontaktinformation